Autor: Mait Kraun • 5. juuli 2022

Tööstusmetallide hinnad kukuvad kolinal

Tööstusmetallide hinnad langesid teises kvartalis enam kui veerandi võrra, mis on suurim kukkumine alates 2008. aasta lõpust. Peamiste põhjustena tuuakse välja Hiina koroonaviiruse piirangud, inflatsioon, intressimäärade tõus ning kasvanud risk majanduslanguseks.
Foto: Pixabay

Viimastel nädalatel on langus süvenenud ning selle kiirus on turuosalisi üllatanud. Metallid olid pärast Ukraina sõda suuresti üleostetud ning kauplejad panustasid sellele, et alumiiniumi ja teiste metallide pakkumine saab olema sõja tõttu tunduvalt häiritud. See ei ole aga oodatud ulatuses juhtunud.

Toostusuudised.ee toetajad:
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077