Autor: Tööstusuudised.ee • 29. juuni 2022

Eesti Elektritööde Ettevõtjate Liit EETEL sai uue juhatuse

Eesti Elektritööde Ettevõtjate Liidu (EETEL) üldkoosolek valis liidule uue laiapõhjalisema juhatuse. Nüüdsest kuulub juhatusse 9 liiget elektriala erinevatest ettevõtetest.
Fotol vasakult Jevgeni Lištšina, Mart Aguraiuja, Innar Pinn, Krister Peetmaa, Marti Mäevere, Kristo Reinhold, tegevjuht Kaarel Jänes ja Indrek Reinsalu.
Foto: Vallo Kruuser/EETEL

Juhatus valis esimeheks Harju Elekter Grupi ettevõtte Energo Veritas juhi Kristo Reinholdi ning aseesimeheks sai E-Service ASi tegevjuht Krister Peetmaa. Uuenenud koosseisuga juhatuse strateegilised suunad on liidu kiire areng, valdkonna maine ja kvaliteedi parendamine ning eriala ja selles tegutsemise jätkusuutlikkuse.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077