Autor: Toomas Kelt • 16. juuni 2022

Lätis on enneolematu „pelletipaanika“

Läti meedia teatel on seal alanud enneolematu „pelletipaanika.“ Nii kogunevat lätlased juba varahommikul järjekordadesse, et osta puidugraanuleid. Sealse biokütuste ühenduse LATbio juhi hinnangul on tegu alusetu paanikaga.
Pelletid.
Foto: Raul Mee

Läti konservatiivse ilmavaatega väljaanne Latvijas Avīze kirjutab, et inimesed kogunevad pelletimüüjate uste taha järjekordadesse, kuid mitmetunnise ootuse järel võib selguda, et graanulid on juba läbi müüdud või pakutakse vaid väikepakke, mitte ligi tonniseid alusetäisi.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077