Autor: Tööstusuudised.ee • 8. juuni 2022

Eesti liitub maineka maapõue teadusprogrammiga

Eesti saab juulis rahvusvahelise maapõue teadusuuringutega tegeleva programmi liikmeks, mis võimaldab saada uusi teadmisi näiteks tulevikumaavarade ja maa soojusenergia kasutamise kohta.
MKMi energeetika ja maavarade asekantsler Timo Tatar
Foto: Raul Mee

„Ühiskonnas debateeritakse järjest enam, kuidas loodud ühiskondlikku väärtust ümber jagada, kuid unarusse ei tohi jätta ka neid valdkondi, millega süsteemselt tegelemine aitab ühiskondlikke väärtusi juurde luua ja kasvatada. Maavaradega süvitsi tegelemine, nende uurimine ja kasutusvõimaluste väljaselgitamine on täpselt selline valdkond,“ rääkis MKMi energeetika ja maavarade asekantsler Timo Tatar rahvusvahelise kontinentaalse teadusliku puurimisprogrammiga (International Continental Scientific Drilling Program – ICDP) liitumisest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077