Autor: Jana Saarkoppel • 5. mai 2022

Enefit Green duubeldas esimeses kvartalis puhaskasumi

Enefit Greeni äritulud suurenesid esimeses kvartalis 58% ja kulumieelne ärikasum 75%, puhaskasumit teenis ettevõte üle kahe korra eelmisest aastast rohkem.
Enefit Greeni juhil Aavo Kärmasel on ette näidata esimeses kvartalis head tulemused.
Foto: Andras Kralla

Enefit Greeni kvartali konsolideeritud äritulud suurenesid aastaga 66,7 miljoni euroni ehk 58% ja kulumieelne ärikasum (EBITDA) 75 protsenti, 45,6 miljoni euroni. Puhaskasumit teenis grupp 34,9 miljonit eurot, see kasvas eelmise aasta sama perioodiga võrreldes rohkem kui kaks korda – 0,13 euroni aktsia kohta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077