Autor: Tõnu Tramm • 7. aprill 2022

Eesti laevaremondi ettevõte avas Rotterdami sadamas oma esinduse

Laevade remondile ja ümberehitusele keskendunud Eesti ettevõte SRC Group avas sel nädalal Rotterdami sadamas oma tütarettevõtte esinduse, millega astuti ettevõtte enda hinnangul suurte merendusettevõtete mängumaale.
Avaüritusel olid kohal nii EEsti suursaadik Hollandis, kui ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt.
Foto: SRC Group

2017. aastal asutas Eesti ettevõte SRC Group Hollandis Dordrechtis tütarettevõtte SRC Netherlands BV, mis keskendus peamiselt grupi müügi- ja äriarendustegevusele. Selle nädala alguses avas ettevõte Rotterdami sadamas pidulikult oma esindushoone. Sündmusel olid lisaks ettevõtte enda juhtidele ja omanikele ka Eesti suursaadik Hollandis, Tema Ekstsellents Suursaadik Lauri Kuusing ja Eesti ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077