Autor: Metsamajandusuudised.ee • 25. märts 2022

Rahvusvahelised sertifitseerijad andsid Venemaa puidule märgistuse "konfliktpuit"

Euroopa Liidu Moskva-vastaste sanktsioonide esialgne mõju on toonud kaasa Soome ja Venemaa vahelise kaubavahetuse suurema languse kui Nõukogude Liidu lagunemise ajal 1991. aastal, vahendab Reuters Soome tolli hinnangut.
Soome tolli hinnangul on puidukaubandus Soome ja Venemaa vahel lõppemas
Foto: Pixabay

Soome tolli andmetel on kaubavahetus Venemaaga (nii import kui eksport) viimasel kahel nädalal langenud ligi 60% võrreldes sellele eelneva kahe nädalaga. Peamiselt on selle taga Euroopa Liidu sanktsioonide mõju, ütles Reutersile Soome tolli statistikadirektor Olli-Pekka Penttila.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077