Autor: Janno Riispapp • 23. märts 2022

Martin Herem: peame oma tööstust ja normaalset elutegevust hoidma töös viimse hetkeni

Kaitseväe juhataja kindralleitnant Martin Heremi sõnul võiksid ettevõtjad praeguses olukorras hoiduda paanikast.
Kaitseväe juhataja on Eesti ühiskonna reaktsiooniga Ukraina sõjale rahul: lõviosa saab aru, et Venemaa on agressor ja Ukraina võitleb oma iseseisvuse ja õiguse eest.
Foto: Andras Kralla
„Natuke kurvastusega vaatan ka Ukraina olukorda ja ma ei saa öelda, et saaks midagi paremini teha. Aga me peame kindlasti oma tööstust, põllumajandust või üleüldse normaalset elutegevust hoidma töös kuni kõige viimase hetkeni. Seda lihtsam on hiljem seda kõike ka taastada, kui seda peaks vaja minema.”
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077