Autor: Janeli Janson • 23. märts 2022

Andri Haran: otsuste tegemisel peame arvestama, et meil on ka tööstus

Kui meie poliitikud ja juhid midagi otsustavad, siis on oluline, et nad peaks kogu aeg meeles ka seda, et kuskil on ka tööstus, märkis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi tööstusvaldkonna juht Andri Haran eelmisel nädalal toimunud konverentsil Tark Tööstus 2022.
"Oleme poolel teel targa tööstuseni," ütles Andri Haran konverentsil Tark Tööstus 2022
Foto: Raul Mee

Oleme poolel teel targa tööstuseni, mida näitab tööstuse tootlikkuse tase, mis oli 2020. aastal 54% Euroopa Liidu keskmisest, rääkis Haran ettekandes ja lisas, et targast tööstusest rääkimine ja sellesse panustamine väga oluline, et ettevõtete väärtused kasvaks ja Eesti majandusel läheks hästi.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077