Autor: Janeli Janson • 10. märts 2022

Salvesti tegevjuht: toidutööstuses on taaskord keerulised ajad

Toiduainetööstuse Salvesti tegevjuht Triin Kõrgmaa ütles Tööstusuudistele antud kommentaaris, et taas kord on ees keerulised ja palju ootamatust toovad ajad. „Sarnaselt koroonakriisi algusele tuleb väga lühikese ajaperioodi jooksul mitmed seni toiminud tarneahelad ümber korraldada," tõdes ta.
Triin Kõrgmaa
Foto: AS Salvest

Kõrgmaa lisas, et muutusi tuleb teha olukorras, kus sektor pole veel taastunud kiirest energia hinnatõusust eelmise aasta lõpus. „Toidutööstuste jaoks muutub eelkõige toormaterjali ja pakendite kättesaamine raskemaks, kuna tarneahelate ümberkorraldamisel muutub nõudlus uutes kanalites hüppeliselt,“ ütles tegevjuht.

Toostusuudised.ee toetajad:
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077