Autor: Tööstusuudised.ee • 4. märts 2022

Carlsberg Grupp annetab Ukraina jaoks 10 miljonit eurot

Carlsbergi Fondi ja Tuborgi Fondi annetuse kogusumma on 50 miljonit krooni ja Carlsberg Grupp omaltpoolt lisab 25 miljonit krooni (kokku 10,08 miljonit eurot).
Carlsberg Grupp annetab Ukraina jaoks 10 miljonit
Foto: Carlsberg Grupp

Annetused suunatakse rahvusvahelistele abiorganisatsioonidele läbi nende Taani esinduste eesmärgiga toetada hetkel käimasolevaid abitegevusi. Annetussummasid kasutatakse humanitaarabiks ning partnerluses kohapealsete organisatsioonidega, kes Ukrainas abivajajaid toetavad.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077