Autor: Janeli Janson • 2. märts 2022

Riigikogu liige Timo Suslov: sellisel ajal peame kaotustega arvestama

Riigikogu liige Timo Suslov tõdes Tööstusuudistele antud intervjuus, et muidugi mõjutab Ukraina sõda tööstust ja Eesti majandust tervikuna, kuid praegu peamegi kaotustega paraku arvestama.
Timo Suslov
Foto: Riigikogu

Riigikogu liige ja töötleva tööstuse toetusgrupi juht Timo Suslov ütleb Tööstusuudistele, et kõik materjalid kallinesid enne sõda ja nüüd seisame taas silmitsi uue kriisiga, mis meie majandust kindlasti mõjutab. "Koroonaaega näitas väga hästi ära, mis meid tegelikult vee peal hoidis: see oli töötlev tööstus," hindab ta tööstuse panust Eesti majandusse kõrgelt.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077