Autor: Tööstusuudised.ee • 21. veebruar 2022

TÄHTAEG 6. märts! Käivitub konkurss "Aasta tehas 2022"!

Äripäev ja Töötusuudised.ee käivitavad konkursi "Aasta tehas 2022", kuhu on oodatud osalema kõik tehased, mis on viimase aasta jooksul läbinud mõne olulise muutuse või arengu.
Foto: International Federation of Robotics (IFR), Photoneo

Äripäev ja Tööstusuudised usuvad, et tööstusettevõtted peaksid oma (edu)lugusid ja kogemusi rohkem jagama, sest see inspireerib ja omab kokkuvõttes suurt mõju kogu tööstussektori arengule. Oma lugude jagamisel tasub alati meeles pidada, et mida rohkem ettevõte endast räägib, seda rohkem ollakse pildil ka potentsiaalsete töötajate jaoks.

Tööstusuudised hakkab otsima arengule keskenduvaid tehaseid, et teha meie tööstus nähtavamaks ja näidata sealjuures, milliseid lahendusi ja tehnoloogiat tööstuses rakendatakse.

Algab konkurss "Aasta tehas 2022", kuhu ootame osalema kõiki tööstusettevõtteid, mille tehased on viimase aasta jooksul läbinud muutuse või arengu, mis on aidanud tehast uuele (tehnoloogilisele) tasemele viia. Otsime tehast, mis püüab oma arenguteel uusi kõrgusi, või tahab jõuda järgmisele (tehnoloogilisele) tasemele, või tehast, mis on teel targa tootmise või tehase poole. Põhjuseid, miks oma tehast konkursil näidata, võib olla palju.

Kuidas tehas konkursile esitada?

Vaadake tagasi 2021. aastale ja arendustööle, mis mullu tehtud sai. Kas juurutasite mõnd digitaliseerimisprojekti? Võtsite kasutusele tööstusroboti, mis lahendas teie jaoks olulise probleemi? Leidsite "pudelikaelu", mille lahendamine aitaks tehast lähitulevikus edasi viia? Tegite läbi mõne muu projekti, mis aitab tööd tõhumaks muuta? Rääkige oma lugu, miks ja mida ning kuidas te tegite!

Tehke nii:

• pange oma lugu ja põhjendus, miks võiks teie tehas olla "Aasta tehas 2022";

• saatke põhjendus/oma arengu lugu e-posti teel aadressile [email protected] hiljemalt 6. märtsiks 2022.

Lugejahääletus toimub Tööstusuudiste veebis 7.-11. märtsini, mille tulemusel selgub võitja ehk Aasta tehas 2022.

Võitja kuulutame välja juba 17. märtsil konverents-messi "Tark tööstus 2022: Uus tase" õhtusel galaüritusel. Vaata ürituse lisainfot SIIT.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077