Autor: Harro Puusild • 25. jaanuar 2022

Ensto juht Kaarel Suuk: väldime vigu, mida ei saa lühikese ajaga lahendada

Püüame oma ettevõttes vältida vigu, mida ei saa lühikese aja jooksul lahendada, sest praegu on keeruline tulevikku ette näha, ütleb Ensto tegevjuht Kaarel Suuk Tööstusuudiste tööstusjuhtide küsitluses.
Ensto Ensek tegevjuht Kaarel Suuk.
Foto: Raul Mee

Veel ütleb Kaarel Suuk, et praegusel ajal pannakse proovile ka ettevõtete säilenõtkus ehk võime olla paindlik, sest majanduskeskkond on väga muutuv. Ettevõtted, kes ei kohane muutustega või ei keskendu lahendustele, kaotavad oma ärivõimalused teistele ettevõtetele, leiab tööstusjuht.

Toostusuudised.ee toetajad:
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077