Autor: Tööstusuudised.ee • 23. november 2020

Videoettekanne! Ensto juht Kaarel Suuk tarneahelakonverentsil: saime kriisis kiiresti püsti

"Saime kriisis kiiresti püsti. Jõudsime selleni, et võitsime juurde turuosa ja leidsime lahendused, kuidas tarneahelad ja tootmine töös hoida," rääkis Kaarel Suuk oktoobri alguses toimunud Pärnu Tarneahelakonverentsil "Risk(id) kõikjal".
Kaarel Suuk rääkis oktoobri alguses Pärnu Tarneahelakonverentsil, et Ensto Ensekil õnnestus kriisiajal ka turuosa juurde võita.
Foto: Raul Mee

"Me võtsime sellise praktika, et igal hommikul rääkisime asjad läbi, ja esimene sõnum oli see, et kõik arendustegevused pausile ja keskendume tänasele päevale," meenutas Kaarel Suuk kriisi algust. "Hommikuti saime kokku - see käis läbi virtuaalse kanali - ja otsustasime, mis on tänase päeva olulised küsimused ja lahendame neid. Ma nägin, kuidas inimesed tahtsid hakata neid asju ellu viima. Ja mul oli siis aega mõelda, mida edasi teha. Tundsin siis, et minu ülesanne on hakata seadma fookust. Saime kriisis kiiresti püsti. Jõudsime selleni, et võitsime juurde turuosa ja leidsime lahendused, kuidas tarneahelad ja tootmine töös hoida."

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077