Autor: Harro Puusild • 5. november 2021

Aasta töösturi nominent Hannes Lilp: tahame rohkem ära teha ja vähem rääkida

Tahame rohkem ära teha ja vähem rääkida, aga saame aru, miks meile seda tähelepanu vaja on, ütleb aasta töösturi nominent ja SRC Groupi juht Hannes Lilp.
Hannes Lilp ütleb, et sellised kaasaegsed suhtluskanalid nagu Zoom või Teams on väga head tööriistad, kuid sünergilist kontoris toimuvat koostööd need siiski ei asenda.
Foto: Harro Puusild

Laevade remondi ja ümberehitusega tegelev SRC Group AS valiti oktoobris aasta eksportööriks. Lisaks pani ettevõte kinni tänavuse Äripäeva masina- ja metallitööstuse TOPi ning nüüd on ettevõtte omanik ja juht Hannes Lilp aasta töösturi kolme nominedi hulgas. Lilp ütleb pikas usutluses Tööstusuudistele, et ettevõte sooviks vähem rääkida ja rohkem ära teha, kuid mõistab suurepäraselt, milleks selline tähelepanu hea on. Intervjuus on juttu ka tööjõust ja talentide värbamisest, tööstuse olukorrast, ettevõtte tulevikust ja paljust muust.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077