Autor: Tööstusuudised.ee • 30. september 2021

Ostujuhtimise Aastakonverentsile on lisandunud uued esinejad: Operail, Incap Electronics, Thermory ja Baltika

Tänavu 20. oktoobril toimuvale 17. Ostujuhtimise Aastakonverentsile on nüüdseks end kirja pannud enam kui 100 osalejat ja lisandunud on ka uusi esinejaid, kelle seas on näiteks selliste tuntud ettevõtete nagu Incap Eesti, Baltika, Operail, Procurement Flow, Softwerk ja Thermory eksperdid.

Tarneturust ja riskidest tuleb rääkima Incap Eesti ostujuht Julian Raud ja tehisintellekti kasutamisest varude juhtimisel kõneleb Baltika COO Brigitta Kippak. Thermory ostudirektor Marko Kajandu ja Softwerki ärianalüütik Kea Karja räägivad sellest, kuidas esimene andmetele tuginev automaatne lahendus ära teha. Operaili raamatupidamisosakonna juht Ethel Aav tuleb aga kõnelema sellest, milline on finantsjuhtimise roll ettevõtte ostu- ja hanketegevuses.

Avaliku sektori näitest, kuidas ostab ja juhib kulusid kaitsevägi, tuleb kõnelema Riigi Kaitseinvesteeringute Keskuse hanke- ja ostubüroo juht Eerika Riks.

Lisaks esinevad konverentsil Glamoxi juhatuse esimees ja Keila tehase juht Virve Jõgeva, ettevõtja, juhtimisstrateeg, konsultant ja koolitaja Birgit Linnamäe, Telia Baltikumi operatiivse ostujuhtimise üksuse juht Heleri Kirss. Paneelarutelus jagavad oma teadmisi ka Procurement Flow tegevjuht ja kaasasutaja Tarmo Saidla ning Hanke- ja tarneahelajuhtimise ekspert ning konsultant Hannes Laaser.

Konverentsi modereerib hanke- ja tarneahela juhtimise ekspert ning koolitaja, TalTechi ja Tallinna Majanduskooli õppejõud Kerttily Golubeva.

Iga-aastane Ostujuhtimise Aastakonverents alapealkirjaga "Ostujuht kui kulujuht" toob 20. oktoobril taas kokku ostu- ja hankejuhtimise eksperdid ja praktikud, et rääkida valdkonna kõige aktuaalsematest teemadest.

Registreeri konverentsile!

Pane end Ostujuhtimise Aastakonverentsile kirja SIIN.

NB! Soodsam hind kehtib veel vaid täna, 30. septembril!

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077