Autor: Tööstusuudised.ee • 27. september 2021

Tänasest muutus Tere piimadel säileaja märgistus

Tere piimatööstus muutis tänasest piimadel säileaja märgistust, asendades „kõlblik kuni“ märke „parim enne“ märgistusega. Nii aidatakse kaasa toiduraiskamise vähendamisele ning nüüd saab tähtajani jõudnud piimatooteid ka näiteks Toidupangale annetada.
Alates tänasest on esimesed pakendid saanud märke „parim enne“.
Foto: Nordic Milk

„Tegemist on nii Euroopa Liidu poolt tulnud soovituse ja Eesti Maaeluministeeriumi eestvedamisel toimunud muutusega, mille peamine eesmärk on võidelda toiduraiskamise vastu,“ sõnas Nordic Milk OÜ kestliku arengu juht Katrin Tamm. „Alates tänasest on esimesed pakendid saanud märke „parim enne“ ning need on saadetud kaupluskettide poole teele, kuid muutuse täielik juurutamine võtab veel omajagu aega.“

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077