Autor: Tööstusuudised • 9. juuli 2021

Aaltonen ostis Mossidelt Hansa Candle`i osaluse välja

Baltimaade suurima küünlatootja ja Viljandimaa ühe suurema tööandja Hansa Candle`i emafirma 50% omanikud Tarvo ja Katrin Moss müüsid oma osaluse ettevõttes Harri Juhani Aaltoneni ettevõttele DOORopener OÜ. Sellega on Aaltonen nüüd sisuliselt Hansa Candle`i ainuomanik.
ASi Hansa Candle endine omanik Tarvo Moss (vasakul) ja Harri Aaltonen uue teeküünla liini avamisel kolm aastat tagasi.
Foto: Väinu Rozental

1996. aastal asutatud Hansa Candle on üks suurimaid küünlatootjaid Euroopas. Ettevõte toodab peamiselt sise- ja õueküünlaid ning väiksemas mahus ka süütevahendeid. Ettevõttele kuulub Viljandis asuv tehas, mis annab tööd 124 inimesele. Hansa Candle tooted on esindatud nii Eestis kui ka välismaal ning suurem osa tulust tuleb eksportturgudelt.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077