Autor: Ken Rohelaan • 2. juuli 2021

Koroona nuhtles Cleveroni: lõviosa käibest kadus, kahjum küündis miljonitesse

Viljandis pakiautomaate ja -roboteid arendav Cleveron kaotas eelmisel aastal 80 protsenti käibest, kahjum ulatus mitme miljoni euroni.
Arno Küti juhitav Cleveron tunnistab koroonapandeemia tugevat mõju, mis pärssis ettevõtte tulemusi.
Foto: Andras Kralla

Äripäeva Infopanka laekunud majandusaasta aruanne näitab, et Cleveroni müügitulu vähenes 2020. aastal 13,1 miljoni euroni, kuigi aasta varem oli näitaja üle 66 miljoni. Rasket aastat ilmestab ka 2019. aasta 12,8 miljoni eurose puhaskasumi asendumine 5,3 miljoni eurose kahjumiga.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077