Autor: Kristel Härma • 23. aprill 2021

Milder: ilmselt on Wendre veidi katki ja loodan, et saan ta tervenemise teele juhtida

Juhtimiskriisis tekstiilitootja Wendre etteotsa astuva Meelis Milderi sõnul on ettevõte hetkel veidi katki ning majas on usalduskriis, kuid kõik on lahendatav.
Endisel rõivatööstuse Baltika juhil Meelis Milderil tuleb ette võtta juhtimine padjatootjas Wendres, mis sattus eelmise juhi Dennis Kristenseni käe all töökiusu ja usaldamatuse alla.
Autor: Liis Treimann

"On neid juhte, kellele meeldib minna heas korras ettevõttesse, on teist tüüpi juhid, kes pigem lähevad ettevõtetesse, kus on probleemid ja asuvad neid lahendama ja leiavad neis probleemide lahendamises seda oma võimalust. Ma pigem kuulun nende teiste hulka," märkis Pärnumaa suurima tööandja etteotsa astuv Meelis Milder, kes juhtis varem pikka aega Baltikat.

Milder rääkis, et otsustas ettevõtte juhi kohale asuda peaasjalikult seetõttu, et Peter Hunt vajas abi. "Mulle on olnud Wendre väga kaua aega tuntud ja hinnatud ettevõte. Baltika ja Wendre on mõlemad olnud selle piirkonna ühed suuremad rõiva- ja tekstiilitööstuse ettevõtted juba pikka aega," põhjendas tippjuht. "Mitte vähe tähtis pole ka see, et Pärnu on mu sünnilinn ja linn, kus ma üles kasvasin. Mulle ilmselt meeldiks ka selles linnas midagi ehk ära teha. Ja mul on hetkel vaba aega olnud, olen ligi poolteist aastat ülikoolis olnud juhtimise õppejõud ja võib-olla on see huvitav võimalus võtta oma väga pikaajaline isiklik praktika pluss akadeemiline taust, mis mul on tekkinud, ja proovida neid realiseerida ühe ettevõtte praktiliste probleemide lahendamisel."

Loe täispikka intervjuud Meelis Milderiga Äripäevast.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077