Autor: Tööstusuudised.ee • 22. aprill 2021

Wendre juhiks saab Meelis Milder

Alates 1. maist saab AS-i Wendre uueks juhatuse liikmeks pikaajaline rõiva- ja tekstiilitööstuse tippjuht ja juhtimisvaldkonna ekspert Meelis Milder, kokkulepe on sõlmitud aastaks. Senine tegevjuht Dennis Ulrik Kristensen lahkub ettevõttest poolte kokkuleppel.
Meelis Milder
Foto: Erakogu

„Pinged Wendre töötajate ja juhi vahel ei aita ettevõtte pikaajalisele edule ja stabiilsusele kaasa,“ ütles Wendre omanik Peter Hunt.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077