Autor: Pille Ivask • 7. aprill 2021

Tekstiilisõda: Wendre esitas lahkunud juhatuse peale kuriteoteate

Wendre eksjuht Vahur Roosaar on nüüd ametis Paragon Sleepi ehk endise Toom Tekstiili juhina. Wendre minevik pole teda aga siiamaani päris maha jätnud.
Foto: Eiko Kink
Wendre esitas veidi enam kui kahe aasta eest endise juhtkonna peale kuriteoteate.

Sellest, et Wendres käib uurimine, andis mõne aja eest märku Wendre Groupi juht Pal Jönsson, kes, tõsi küll, jäi asjast rääkides väga kidakeelseks. Ta ütles üksnes, et teade esitati töötajate peale, kelle tegevus on kahjustanud ettevõtet. Nüüdseks on pikalt varjus olnud asjale liikunud aga valgusvihk.

Vihjeid, et kuriteoteade võib olla esitatud just Wendre pikaaegse juhi Vahur Roosaare ja toonase juhatuse teiste liikmete peale, saabus Äripäevani mitu. Õli valas tulle Wendre omanik Peter Hunt sel nädalal Delfi Ärilehele antud intervjuus, kus ta ütles, et Wendrest lahkus kümmekond olulist inimest ühes tundliku infoga. “Prokuratuur uurib seda põhjalikult,” teatas Hunt intervjuus.

Loe pikemalt Äripäevast.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077