Autor: Äripäev • 7. aprill 2021

Peter Hunt lubab Wendre juhi kohta esitatud süüdistusi tõsiselt võtta

Ettevõtja Peter Hunt Pärnus asuvas Wendre tehases.
Foto: Eiko Kink
Wendre omanik Peter Hunt lubab Wendre juhi kohta meediasse jõudnud süüdistusi võtta ülitõsiselt.

"Kui see tõele vastab, siis muidugi ma ei aktsepteeri niisugust käitumist," ütles ta Ärilehele antud intervjuus. Hunt ütles, et aasta aega Wendret juhtinud Dennis Kristensen on tugev ja jõuline juht, kellele on antud raske ülesanne pöörata Wendre kasvule ja investeerida.

Äripäev kirjutas märtsis, kuidas Pärnumaa uhkusest ja suurimast tööandjast, patju, tekke ja madratseid tootvast Wendrest on saanud segaduste tanner – töötajad voolavad firmast välja ja õhk on arusaamatustest paks. Endiste töötajate näpp näitab süüdistavalt uue juhi Dennis Kristenseni poole.

Loe pikemalt Äripäevast.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077