Autor: Tööstusuudised.ee • 10. märts 2021

Elektrirataste tootja kasvatas käivet ja ehitab uue tehase

Elektrijalgrataste tootja Ampler Bikes kahekordistas 2020. aasta käivet ning plaanib avada esinduspoed Šveitsis, Hollandis ja Eestis. Ettevõte kavandab ka uut tehast, mille ehitus peaks algama juba käesoleval aastal.
Ampler plaanib tänavu avada esinduspoed ka Šveitsi, Hollandis ja Eestis.
Foto: Ampler Bikes

Ampleri käive kasvas 2020. aastal võrreldes eelmise aastaga 115%, teatas ettevõte. Elektrijalgrataste suurimal turul Saksamaal kasvas ettevõtte käive 136% – pandeemia ajal eelistasid inimesed ühistranspordile ja autodele elektrijalgrattaid. Ampleri eesmärk on oma kiiret kasvutempot Saksamaal jätkata ning laieneda ka Šveitsi ja Hollandisse, kus ettevõttel on kavas 2021. aastal avada esinduspoed. Koduturul avab Ampler sel kevadel esinduspoe Tallinnas Telliskivi kvartalis.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077