Autor: Kristjan Pruul • 22. jaanuar 2021

Koroonakriis läks sadama kaubaveost mööda

Kaubalaevad jätkasid möödunud aastal vedusid aastatagusel tasemel
Foto: Raul Mee
Seoses koroonapandeemiaga kahanes küll kohutava kiirusega rahvusvaheline reisiliiklus ja inimeste liikumine, kuid rahvusvahelist kaubavahetust puudutas see Eesti sadamates vähem, praktiliselt olematul määral.

Statistikaameti andmetel jäi Eesti sadamate kaubamaht 2020. aastal eelneva aastaga samale tasemele, ulatudes 37,6 miljoni tonnini.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077