Autor: Gerli Ramler, Äripäeva kaasautor • 24. september 2020

Joogitootjate TOPi võitja: praegu elame nädala kaupa

Joogitootjate TOPi esikolmiku – käsitööõlle pruulikoja Õllenaut, Põlvamaal tegutseva Siidrikoja ning Tartu õlletehase A. Le Coq juhid nendivad, et eelmise aasta aktiisilangetus oli suureks abiks, aga koroonakriis on pannud tegutsema päevade ja nädalate kaupa.
Õllenaudi juhatuse liikmed Urmas Roots (vasakul) ja Ilmar Räni.
Foto: Õllenaut

“Eelmise aasta heade finantstulemuste taga oli sellele eelnevate, oluliselt paremate aastate hea töö tõttu tekkinud tuntus ja usaldus Õllenaudi vastu, mille tõttu saime Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ameti ja Fundwise’i ühisrahastuse toel investeerida viimase tehnoloogilise sõna järgi valminud pruulikotta,” ütleb 2018. aasta tulemuste järgi 38. kohal olnud ja seekord võitjaks kerkinud Õllenaudi juhatuse liige Urmas Roots.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077