Autor: Allan Rajavee • 25. august 2020

Võlgu jäänud Q-Hausi järeltulija pääses EASiga soodsale Hiina messile

Hiina rahvusvahelisel impordimessil tulevad erinevate riikide ettevõtted välja ühisstendidega. Näiteks on fotol näha mullusel messil osalenud India ettevõtete ühisstend. Tänavu oleks pidanud Eesti ühisstendil osalema ka Q Prefab, aga EASi sõnul pole see enam kindel.
Foto: Imago images/Scanpix
Pankrotimenetluses Q-Haus Balticu asemele sündinud Q Prefab käib Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse kaudu välismaa messidel kliente otsimas ja pääses ka nende firmade sekka, kes lähevad ühisstendiga osalema Saksamaa ja Hiina suurtel messidel.
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077