Autor: Kaspar Allik • 22. juuli 2020

ABB ületas ootusi, kuid näeb ees raskeid kvartaleid

ABB Eesti tootmine.
Foto: Liis Treimann
Kuigi teise kvartali tulemused olid oodatust paremad, ootab Šveitsi-Rootsi ettevõtte ABB ees raskeid kvartaleid, kirjutab Reuters.

Koroonapandeemia puhkemine tõi tootmisrobotite tootjale enda sõnul tugeva vastutuule. Tellimused langesid kvartali jooksul 18% ning käive 14% 6,15 miljardini, millega löödi sellegipoolest analüütikute ootust. Kulumieelne kasum (EBITA) langes 21% 651 miljoni dollarini, mis ületas samuti analüütikute konsensuse ootust 446 miljoni peal.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077