Autor: Harro Puusild • 13. juuli 2020

Saku Õlletehase tootmisjuht: nakatumine oli suurim hirm

Eriolukorra ajal hommikuti tööle tulles oli suurim hirm see, et tehases on nakatumisjuhtum, inimene on haige või kriitilises seisus või nakatanud ka teisi tehases, tunnistab Saku Õlletehase tootmisjuht Romet Roosme.
Saku Õlletehase tootmisjuhi Romet Roosme sõnul oli kevadel kolm häireolukorda, kus töötaja helistas kodust ja teatas, et tal on sümptomid. Koroonatestid olid siiski negatiivsed ja Saku töötajate hulgas ühtegi positiivset juhtumit ei olnud.
Foto: Marko Mumm

Romet Roosme räägib intervjuus Tööstusuudistele, et praegu on Saku Õlletehase tootmisliinid 100 protsenti koormatud ja vaba aega ei ole ühtegi tundi.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077