Autor: Tööstusuudised.ee • 8. juuli 2020

Ensto tõi elektriradiaatorite tootmise Soomest Eestisse: investeeriti 300 000 eurot

Tootmis- ja tehnoloogiaettevõte Ensto Ensek alustas ainsa tootjana Eestis nutikate, mobiiliäpiga juhitavate elektriradiaatorite valmistamist Keila tehases. Tootmine koliti Soomest Porvoo tehasest Keilasse, kuhu loodi juurde 12 töökohta. Uue tootmisharu käivitamiseks investeeris ettevõte 300 000 eurot.

Radiaatorite tootmisharu toomisega Eestisse koliti Soomest Keila tehasesse ka kaks tööstusrobotit ja automaatne lehtmetalli liin.
Foto: Ensto Ensek

Ensto Enseki tegevjuht Kaarel Suuk märgib, et ettevõte on edukalt tegutsenud elektrikütteseadmete turul juba üle 35 aasta ja tal on heameel, et Ensto Grupp otsustas elektriradiaatorite tootmise just Eestisse tuua ning siinset äri kasvatada. “Elektriradiaatorite tootmine on Eestis uus teema, mis lisab mitmekesisust kogu Eesti tööstussektorile. Oleme juba aastaid olnud elektriradiaatorite müügis Eestis turuliidrid ja nüüd on meil rõõm öelda, et tegemist on kodumaise kütteseadmega,” ütles Suuk.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077