Autor: Tööstusuudised.ee • 25. juuni 2020

Masinatööstuse MDC Max Daetwyler Eesti müügitulu langes, kuid plaanis on suured investeeringud

Masinaehitaja MDC Max Daetwyler Eesti müügitulu ja kasum 2019. aastal küll langesid, kuid sellest hoolimata keskendus ettevõte mullu palju tehnoloogilisele arengule ning tegi ettevalmistusi suuremateks investeeringuteks.
Masinatööstus MDC Max Daetwyler Eesti kavandab ka tehase laiendamist
Foto: Meeli Küttim

2019. aastal ei olnud kliendibaasis suuri muudatusi, küll aga suurenes otse lõppklientidele tarnitavate toodete osakaal ja lisandusid ka mõned uued suure kasvupotentsiaaliga kliendid, kirjutab MDC Max Daetwyler Eesti AS majandusaasta aruandes.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077