Autor: Tööstusuudised.ee • 8. juuni 2020

Käivet ja kasumit kaotanud Alise Technic jätkab investeerimist: uued seadmed ja omatoode

Pärnumaal tegutseva metallitööstuse Alise Technic OÜ müügitulu ja ärikasum mullu küll langesid, kuid ettevõte jätkab investeerimist ja üsna pea on plaanis jõuda ka omatooteni, selgub Äripäeva Infopanka jõudnud majandusaasta aruandest.
Metallitööstus. Pilt on illustratiivne.
Foto: Pixabay

Mullu jätkas Alise Technic põhitegevusega ning pakkus allhankijana tootmis- ja inseneriteenust Skandinaavias, Baltikumis ja Saksamaal.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077