Autor: Priit Pokk • 12. juuni 2020

Metallitööstuse Adrem Pärnu juht: prognoose ei julgeta teha

See kriis tuleb karmim kui eelmine – nii vastas üle 60% juhtidest Äripäeva ettevõtjate küsitluses. Peljatakse pankrotte ja ringvõlgnevust, aga ka seda, et riik raiskab laenuraha. Metallkomponentide tootja Adrem Pärnu juht Ivar Kaldasaun tõi välja, et kui muidu said nad põhitellijatelt varem ette 6 kuu tellimuste prognoosi, siis praegu ei julge keegi seda teha.
Ivar Kaldasaun
Foto: Andras Kralla

“Mitte isegi et ei julge anda, vaid ei saa klientide käest kinnitust kätte. Kliendid ootavad oma investeeringu tegemisega viimase hetkeni.” Praegu suudavad Skandinaavia tellijad prognoosida tellimusi poolteist kuud ette.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077