Autor: Harro Puusild • 23. aprill 2020

Pärnu metallitööstus: oleme kriisiprogrammil, et kriis ületada

Pärnumaal tegutsev metalliettevõte Adrem Pärnu AS on langetanud töötajate palku ja viinud alla püsikulud, sest kindel eesmärk on hoida oma meeskonda ja kriis ületada. „Oleme selles mõttes kriisiprogrammil, kõik kulud on viidud miinimumini, et sellest kriisist läbi tulla,“ ütles Adrem Pärnu juht Ivar Kaldasaun hiljuti Äripäeva raadio saates „Tööstusuudised eetris“.
Adrem Pärnu juht Ivar Kaldasaun
Foto: Erakogu

„Teeme kõik selleks, et tööd juurde leida. Esimestele omavalitsustele oleme saanud ka esimesed pakkumised teha,“ on Adrem Pärnu juht Ivar Kaldasaun optimistlik.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077