“See oli kolmapäevane päev, 11. märts. Restoranid ja kõrtsid tellisid kaupa. Neljapäeval läksin seda laiali vedama, sõitsin ukse taha ja vaatasin, et uksed on kinni. Helistasin,” kirjeldas juhatuse liige Harald Sumberg Äripäeva ajakirjanikule kriisi alguspäevi.
Ootamatu olukord lõi sassi kõik suveks tehtud plaanid. Oli ka lootus, et pruulikotta saab võtta uue inimese juurde, kuid praeguse seisuga saab Harald Sumberg üksinda pruulikojas toimetades hakkama.
Autor: Valmar Voolaid
Andres Tinno ja Harald Sumberg veavad koos Pöide Pruulikoda.
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Liitu Tööstusuudiste iganädalase uudiskirjaga, et ükski oluline teema valdkonnas ei jääks märkamata.