Autor: Morten Merila • 27. mai 2020

Kuidas kriis Pöide Pruulikojas algas?

“See oli kolmapäevane päev, 11. märts. Restoranid ja kõrtsid tellisid kaupa. Neljapäeval läksin seda laiali vedama, sõitsin ukse taha ja vaatasin, et uksed on kinni. Helistasin,” kirjeldas juhatuse liige Harald Sumberg Äripäeva ajakirjanikule kriisi alguspäevi.
Ootamatu olukord lõi sassi kõik suveks tehtud plaanid. Oli ka lootus, et pruulikotta saab võtta uue inimese juurde, kuid praeguse seisuga saab Harald Sumberg üksinda pruulikojas toimetades hakkama.
Foto: Valmar Voolaid

Andres Tinno ja Harald Sumberg veavad koos Pöide Pruulikoda.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077