Autor: Annika Kald • 25. mai 2020

Kuldsed, hõbedased ja pronksised vastutustundlikud ettevõtted teada

Vastutustundliku Ettevõtluse Foorum tunnustas 76 Eestis tegutsevat ettevõtet, avalikku organisatsiooni ja mittetulundusühingut, kes hoolivad ümbritsevast ning soovivad panustada ühiskonda rohkemgi, kui seadus nõuab, kirjutab 22.05 Äripäeva tellijatele ilmunud erileht Vastutustundlik ettevõte.
Ensto Enseki tegevjuht Kaarel Suuk rõõmustas kuldse taseme üle.
Foto: Liis Treimann

Vastutustundliku ettevõtluse indeksi hindamiskomisjoni liige, mõju hindamise ekspert Tuuli Pärenson kommenteeris, et 2020. aastal oli ankeedis võrreldes aasta varasemaga sees ka uusi küsimusi. “Näiteks on tõusnud ootused ettevõtete looduskeskkonna mõjude juhtimisele, töökeskkonna psühhosotsiaalsetest ohuteguritest tulenevate tervisekahjustuste ennetamisele ning jätkuvalt on oluline isikuandmete kaitse. On näha, et ettevõtete keskmine tase tõuseb, kuigi ankeeti kohandatakse turu küpsuse ja ühiskonna nõudlusega kooskõlas,” märkis ta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077