Autor: Tööstusuudised.ee • 30. aprill 2020

Majandusminister Taavi Aas tööjõust: tööstuses ei ole olukord veel nii kriitiline

Tööstuses ei ole olukord veel nii kriitiline, põhjendas majandusminister Taavi Aas Äripäeva raadio saates "Poliitikute töölaud" seda, miks on tööstussektor võõrtööjõu erandist ilma jäänud, samal ajal kui põllumajandusettevõtetele on see erand tehtud.
Majandusminister Taavi Aas
Foto: Liis Treimann

Saatejuht Urmas Jaagant uuris majandusminister Taavi Aasalt, miks pole minister suutnud enda haldusalas olevale tööstussektorile võõrtööjõu erandit välja rääkida, kui on teada, et töötlev tööstus ja ehitussektor vajavad välistööjõudu tunduvalt rohkem kui põllumajandus.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077