Autor: Tööstusuudised.ee • 23. märts 2020

Farmi ja Tere piimatööstused toetavad Tallinna Kiirabi ühekordsete kaitsevahenditega

Tere ja Farmi piimatööstused eraldavad Tallinna Kiirabile oma varudest isikukaitsevahendeid ning kutsuvad üles ka teisi toidutööstuseid liituma abipakkumistega.
Ülo Kivine
Foto: Liis Treimann

„Täna on kõige olulisem, et viiruse vastases sõjas oleksid eesliinil võitlevad meditsiinitöötajad kõige paremini kaitstud ning kutsume üles ka teisi tööstuseid abi pakkuma,“ lausus Tere ja Farmi Piimatööstuse juhatuse esimees Ülo Kivine. „Toidutööstuses on isikukaitsevahendid üks osa tootmisprotsessist ning neid on meil ka varutud. Vaatasime üle tootmistes olevad varud ning soovime sellega anda oma panuse tänasesse eriolukorda.“

Lisaks ühekordsetele kitlitele, mütsidele ning jalatsikatetele on Tere ja Farmi piimatööstused valmis koheselt eraldama abi korras ka oma toodangut kõigile eesliini töötajatele, kes täna on pühendunud teiste abistamisele, ja kutsuvad üles ka teisi ettevõtteid seda tegema.

Tere AS ja Farmi Piimatööstuse AS on kohalikul kapitalil põhinev jEesti piimatööstuste grupp.

Oma abi saab pakkuda siin.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077