Autor: Pille Ivask • 27. veebruar 2020

La Muu liidab endaga Soome jäätisetootja

Suomen Jäätelö juht ja omanik Petri Laukontaus (vasakul) ja La Muu juht Rasmus Rask.
Foto: Liis Treimann
Eesti jäätisetootja La Muu omandab aktsiate vahetusega Soome jäätisebrändi Suomen Jäätelö.

Liidetuna on kahe ettevõtte müügimaht 2019. aasta tulemuste alusel ligikaudu 1,7 miljonit eurot. See tähendab ühtlasi, et La Muu ostis käibelt endast väiksema ettevõtte. La Muu eelmise aasta käive jäi miljoni euro juurde.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077