Autor: Äripäev • 8. november 2019

Skeletoni asutaja liitub Estanci nõukoguga

Taavi Madiberk Saksamaal Dresdenis Skeletoni tehases.
Foto: Liis Treimann
Novembris liitus tööstusettevõtte Estanc nõukoguga Skeleton Technologies kaasasutaja Taavi Madiberk.

„Säästlike eesmärkide äristrateegiaga integreerimine toob pikaajalist kasu keskkonnale ning annab uue kasvuvõimaluse ettevõttele. Estanc on ainulaadselt positsioneeritud, et seda võimalust kasutada, vähendada keskkonnaalast jalajälge ja säästa kulusid paljudes sektorites: veekäitlusest ja jäätmetekäitlusest kuni energia ja tööstusliku tootmiseni välja," ütles Madiberk.

Taavi Madiberk on ülivõimsaid energisalvesteid tootva ja muu hulgas Euroopa kosmoseagentuuriga koostööd tegeva Skeleton Technologiesi kaasasutaja ja tegevjuht. Madiberki on mainekas majandusajakiri Forbes valinud alla 30aastaste tippjuhtide 30 parima hulka teaduspõhiste tehnoloogiaettevõtete vallas.

Estanc on tema sõnul end tõestanud globaalse tootmisettevõttena, hea mainega ning laia kliendibaasiga, mis ulatub General Electricust, Hitachist Valmeti ja Nesteni.

"Kuigi Estanc identifitseerib end teenusel põhineva ettevõttena, oleks üheks järgmiseks kasvu eesmärgiks omatoodete arendamine. Tulemustele orienteeritud juhtimismeeskond, kellel on selge pikaajaline nägemus jätkusuutlikkusest ja aastate jooksul üles ehitatud oskusteabest, annab tugeva aluse selle eesmärgi saavutamiseks,” ütles Madibe

„Taavi Madiberk esindab Estanci tulevikku. Tema valdkonnad: cleantech, tootearendus, kõrgtehnoloogiline tootmine ja erinevate rahastamismudelite mõistmine on meie jaoks kõik väga väärtuslikud," ütles Estanci tegevdirektor Mihkel Tammo.

Estanci nõukogu koosneb viiest liikmest. Lisaks Taavi Madiberkile kuuluvad sellesse Raigo Tammo, Herty Tammo, Anti Tammo ja Kalle Palling.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077