• 08.11.19, 08:53

Skeletoni asutaja liitub Estanci nõukoguga

Novembris liitus tööstusettevõtte Estanc nõukoguga Skeleton Technologies kaasasutaja Taavi Madiberk.
Taavi Madiberk Saksamaal Dresdenis Skeletoni tehases.
  • Taavi Madiberk Saksamaal Dresdenis Skeletoni tehases. Foto: Liis Treimann
„Säästlike eesmärkide äristrateegiaga integreerimine toob pikaajalist kasu keskkonnale ning annab uue kasvuvõimaluse ettevõttele. Estanc on ainulaadselt positsioneeritud, et seda võimalust kasutada, vähendada keskkonnaalast jalajälge ja säästa kulusid paljudes sektorites: veekäitlusest ja jäätmetekäitlusest kuni energia ja tööstusliku tootmiseni välja," ütles Madiberk.
Taavi Madiberk on ülivõimsaid energisalvesteid tootva ja muu hulgas Euroopa kosmoseagentuuriga koostööd tegeva Skeleton Technologiesi kaasasutaja ja tegevjuht. Madiberki on mainekas majandusajakiri Forbes valinud alla 30aastaste tippjuhtide 30 parima hulka teaduspõhiste tehnoloogiaettevõtete vallas.
Estanc on tema sõnul end tõestanud globaalse tootmisettevõttena, hea mainega ning laia kliendibaasiga, mis ulatub General Electricust, Hitachist Valmeti ja Nesteni.
"Kuigi Estanc identifitseerib end teenusel põhineva ettevõttena, oleks üheks järgmiseks kasvu eesmärgiks omatoodete arendamine. Tulemustele orienteeritud juhtimismeeskond, kellel on selge pikaajaline nägemus jätkusuutlikkusest ja aastate jooksul üles ehitatud oskusteabest, annab tugeva aluse selle eesmärgi saavutamiseks,” ütles Madibe
„Taavi Madiberk esindab Estanci tulevikku. Tema valdkonnad: cleantech, tootearendus, kõrgtehnoloogiline tootmine ja erinevate rahastamismudelite mõistmine on meie jaoks kõik väga väärtuslikud," ütles Estanci tegevdirektor Mihkel Tammo.
Estanci nõukogu koosneb viiest liikmest. Lisaks Taavi Madiberkile kuuluvad sellesse Raigo Tammo, Herty Tammo, Anti Tammo ja Kalle Palling.

Seotud lood

Uudised
  • 29.08.19, 14:28
Palling tööstuspoliitikast: riik peaks looma stabiilse ja etteaimatava keskkonna
Äsja masinatööstusettevõtte Estanc nõukoguga liitunud Kalle Pallingu sõnul peaks riik tööstuspoliitikat kujundades arvestama sektori ettepanekutega ja looma keskkonna, mis oleks stabiilne ja etteaimatav.
Uudised
  • 22.08.19, 12:00
Kalle Palling liitub masinatööstusettevõtte Estanc nõukoguga
Riigikogu nelja koosseisu kuulunud Kalle Palling liitub masinatööstusettevõtte Estanc nõukoguga, teatas ettevõte.
  • ST
Sisuturundus
  • 23.10.24, 21:54
Millega arvestada talviste tööriiete valikul?
Spetsiaalne talvine tööriietus on hädavajalik, et külmas ja karmides ilmastikutingimustes töötades oleks soe, mugav ja ohutu. Talveriietuse konkreetne tüüp sõltub töö iseloomust, ohutusnõuetest ja ilmastikutingimustest. Grolls tööriiete ja isikukaitsevahendite kaupluste juhataja Martin Lokk annab ülevaate olulistest punktidest, mida peaks arvesse võtma talviste tööriiete valimisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele