Autor: Tööstusuudised.ee • 12. september 2019

Galerii! Vaata, kes osalesid Tööstuse klubis ABB tööstuslinnakus

Eile, 11. septembril toimus ABB Jüri tööstuslinnakus Tööstusuudised.ee ja ABB Eesti korraldatud lühiseminar Tööstuse klubi, mille fotogaleriist on nüüd võimalik näha, kes olid kohal ja milline oli meeleolu.
ABB peakontori teaduskeskuse automaatika ja tehnoloogiate osakonna juht Kim Listmann
Foto: Raul Mee

Tööstuse klubi on miniseminar, mis keskendub ühele konkreetsele teemale ja kestab kuni pool päeva. Eilsel klubiüritusel rääkis ABB peakontori teaduskeskuse automaatika ja tehnoloogiate osakonna juht Kim Listmann sellest, kuidas tehase potentsiaal maksimaalselt ära kasutada ja kuidas robotist enda suurim liitlane teha. ABB ajamite ärivaldkonna globaalsete tegevuste juht Vesa Kandell kõneles aga Soome ajamite tehase kogemustest.

EASi ettevõtlustoetuste valdkonna juht Maria Värton selgitas, millises seisus on digitoetuste taotlemine ja milliseid lahendusi on organisatsioonil tööstusettevõtetele võimalik pakkuda.

Tööstuse klubi korraldasid Äripäev, Tööstusuudised.ee ja ABB Eesti. Osales 80 inimest.

Vaadake galeriist, kes olid kohal ja milline oli meeleolu.

Foto: Raul Mee
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077