Autor: Tööstusuudised.ee • 31. mai 2019

Radius Machiningu meeskonnaga liitus Kristo Kaugija

Märtsis Raasiku Elektrist lahkumisest teatanud Kristo Kaugija asus tööle Radius Machiningu müügi- ja äriarendusjuhina.
Kristo Kaugija
Foto: Raasiku Elekter

Mai keskel avalikustas endine Raasiku Elektri tegevjuht Kristo Kaugija, et on liitunud Radius Machining OÜ meeskonnaga, asudes ettevõttes tööle müügi- ja äriarendusjuhi ametikohale, teatas Radius Machining.

„Pärast seda kui teatasin avalikult, et lahkun Raasiku Elektri tegevjuhi kohalt, ei olnud ma kindlasti valmis selliseks tormiks veeklaasis, sest kõnesid erinevatest ettevõtetest, kes soovisid mind enda meeskonda, tuli üllatavalt palju,” ütleb Kaugija. „Tegelikult käis Radiusega kogu läbirääkimiste protsess vägagi kiiresti, sest juba pärast paari kohtumist ning teineteise soovide ja nägemuste selgitamist olin valmis oma jah sõna ettevõttega liitumise osas andma.”

„Ka suurte abitsioonidega inimesi on vaja meie meeskonda,“ sõnab ettevõtte tegevjuht ning juhatuse liige Veljo Konnimois. „Kristo kasuks räägib kindlasti see, et lühikese ajaga on ta suutnud avada ekspordi väravaid ning seda just tänu oma suurtele sihtidele. Loomulikult on meil vaja sellist inimest oma 65 liikmelisse meeskonda, sest kuigi oleme hetkel tugevad tegijad Skandinaavia turul, sooviksime oma tegevust laiendada ka teistesse riikidesse."

Tegevjuhi sõnul saab Kaugija ülesandeks olema erinevate hetkel arenduses olevate teenuste edasi arendamine ja uute müügikanalite avamine Kesk-Euroopas suunal.

„Tänasel päeval ma mingeid suuri lubadusi ning ennustusi tegema ei hakka, et kus me oma tegevusega aasta või nelja pärast oleme, kuna mul on hetkel sisseelamise periood käsil,“ ütleb Kaugija lõpetuseks.

Radius Machining OÜ on 2005. aastal loodud erakapitalil põhinev allhanketehas.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077