Siidrikoda kogub maailma minekuks miljonit

Sulev Nõmmann  Foto: Raul Mee

Põlvamaal asuv käsitöösiidri tootja Siidrikoda on võtnud pärast mitme siidriauhinna võitmist ette tootmise 16-kordse laiendamise, et minna suure hooga välisturgu vallutama. Veel kümmekond päeva kogutakse selleks raha ka investeerimisplatvormi Funderbeam kaudu.

"Välisturgudele ei minda ühe, kahe, kümne või 20 siidrikastiga, vaid kogused on ikkagi oluliselt suuremad," rääkis Siidrikoja omanik Sulev Nõmmann (58) Postimehele."Kui nad tahavad sinuga pikaajalist suhet arendada, siis tahavad nad olla veendunud selles, et ei teki tarneraskusi," lisas ta.

Siidrikoja omanikud on veendunud, et neile kuulub umbes neljandik Eesti käsitöösiidrite turust.Loe pikemalt Postimehest

Jaga lugu:
TÖÖSTUSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad tööstusuudised igal nädalal enda postkasti.

Tööstusuudised.ee toetajad:

Harro Puusild
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Rain Jüristo
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077