Autor: Tööstusuudised.ee • 13. juuni 2018

Siidrikoda kogub maailma minekuks miljonit

Sulev Nõmmann
Foto: Raul Mee
Põlvamaal asuv käsitöösiidri tootja Siidrikoda on võtnud pärast mitme siidriauhinna võitmist ette tootmise 16-kordse laiendamise, et minna suure hooga välisturgu vallutama. Veel kümmekond päeva kogutakse selleks raha ka investeerimisplatvormi Funderbeam kaudu.

"Välisturgudele ei minda ühe, kahe, kümne või 20 siidrikastiga, vaid kogused on ikkagi oluliselt suuremad," rääkis Siidrikoja omanik Sulev Nõmmann (58) Postimehele."Kui nad tahavad sinuga pikaajalist suhet arendada, siis tahavad nad olla veendunud selles, et ei teki tarneraskusi," lisas ta.

Siidrikoja omanikud on veendunud, et neile kuulub umbes neljandik Eesti käsitöösiidrite turust.Loe pikemalt Postimehest

Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077