28. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

E-Profiili vara müügis

E-Profiili tootmishoone.
Foto: Eiko Kink
Pankrotihaldur Sirje Tael pani tööstusfirma E-Profiili vara miljonite eurodega müüki.

Pankrotti vajunud tööstusfirma E-Profiil tegutseb seni, kuni vara on müüdud. Seejärel firma kustub, otsustasid võlausaldajad veebruaris peetud koosolekul.

Pankrotivara hulka kuuluvad praegu Tallinna tootmisüksuse vara Lasnamäel Suur-Sõjamäe piirkonnas ning Paldiski tootmisüksus Kai ja Peetri tänaval. Kaup on müügis tervikvarana, selgub enampakkumise teatest.

Müüki läinud vara alghind on 10 miljonit eurot. Paldiski kinnistutel on müügis 25aastase tähtajaga hoonestusõigused. Tallinnas on müügil aga tootmisüksuse vara. Nimelt on sealse pinna omanik Mainor Ülemiste, millega E-Profiilil oli üürileping. Leping ei lähe aga üle vara ostjale, nii et uus omanik peab vara kas minema vedama või ise Mainor Ülemistega uue lepingu sõlmima.

E-Profiili tervikvaraga lähevad kaasa ka töölepinguid, mida on praeguse seisuga 65.

Enampakkumisele registreerimine algab 2. aprilli keskpäeval ning lõpeb 18. aprillil. Osalemiseks tuleb tasuda 150 000 euro suurune tagatisraha. Alghind on 10 miljonit ja pakkumiste samm 10 000 eurot.

Loe pikemalt Äripäevast

Autor: Marge Väikenurm, Äripäev Märt Belkin, Äripäev

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077