Autor: Harro Puusild • 20. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Stera Saue uus tehas peaaegu valmis

Stera Saue uus tehas Allika tööstuspargis.
Foto: Stera Saue
Metallitööstus Stera Saue uus tehas on peaaegu valmis ja hetkel tehakse veel viimaseid viimistlustöid. Järgmisel nädalal algab kolimine, mis peaks lõppema juuli lõpus.

„Uus maja on praktiliselt valmis, hetkel toimuvad veel viimased viimistlustööd. Uusi tootmisseadmeid hakkame paigaldama alates 26. juunist ja olemasolevaid hakkame Sauelt kolima alates 3. juulist,“ ütles Stera Saue tegevjuht Veiko Vaher tööstusuudised.ee-le.

Vaher lisas, et kui kõik läheb plaanipäraselt, peaks kolimine lõppema juuli lõpus. „Kolimisprotsess kestab kaua eelkõige seetõttu, et püüame selle läbi viia ilma tootmisseisakuteta. Lehekeskusi kolime ükshaaval - kui üks lehekeskus on uues tehases paigaldatud ja töötab alles siis alustame järgmise kolimist jne,“ selgitas Vaher.

„Samas peame arvestame, et kõik ei lähe alati plaanide järgi. Seetõttu oleme riskide hajutamiseks oma kolimisplaane teinud koos oma klientidega ja nii, et meie võimalikud tarneprobleemid ei mõjutaks klientide tegevust – oleme tootnud rohkem lattu, teatud projekte oleme planeerinud nii, et need ei langeks kolimisperioodile,“ märkis Vaher.

Stera Saue AS teatas möödunud aastal, et kolib 2019. aasta alguseks kogu Sauel asuva tootmise Tallinna piirile Allika tööstusparki. Esimene etapp valmib 2017. aasta suvel ja selles etapis lisandub ettevõttele 3400 ruutmeetrit tootmispinda.

Stera uus tehas on peaaegu valmis ja praegu tehakse viimaseid viimistlustöid.
Foto: Stera Saue
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077