13. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Stera: suuname 100% turunduseelarvest meie kui tööandja mainekujundusse

Veiko Vaher
Foto: Tööstusuudised.ee
Stera Saue suunab 100% järgmise aasta turunduseelarvest ettevõtte kui tööandja mainekujundusse, rääkis ettevõtte juht Veiko Vaher täna toimuval tööjõukonverentsil.

„Meil on järgmisel ja ülejärgmisel aastal vaja tööle võtta 80 inimest. Ma ei muretse, kust leida seadmeid või kuidas hankida koostööpartnereid. Minu suurim mure on see, kuidas ma leian 80 inimest,“ rääkis Vaher oma ettekandes.

„Kohalikke töötajaid lihtsalt ei ole. Konkurents töötajate leidmisel on palju suurem kui konkurents töö leidmisel. Meie konkureerime täna turul nende inimeste pärast, kes selle töö ära teevad,“ märkis Vaher.

„100% meie järgmise aasta turunduseelarvest on panustatud Stera kui tööandja maine kujundamiseks. Me hakkame püüdma turul töötajaid ning me hakkame panustama selle jaoks nii raha kui aega,“ sõnas ta.  

Vaher lisas, et Stera kasutab aktiivselt ka personalirendiettevõtteid, mis on seni olnud ettevõttele suureks abiks. 

 Täna toimub tööstusuudiste konverents "Kuidas lahendada tööjõukriisi tööstuses?"

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077