1. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Palo: ettevõtjad teevad lobitööd

Urve Palo.
Foto: Andres Haabu
Ettevõtlusorganisatsioonid teevad maksupaketti kritiseerides lobitööd ega võta arvesse, et tegelikult teeb valitsus neile palju head, arvab ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Urve Palo.

Eile saatis 21 organisatsiooni riigikogule ühisavalduse, milles soovitasid loobuda kõikidest planeeritavatest maksumuudatustest, kuna need halvavat kõiki ettevõtlussektoreid.

Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Urve Palo arvates on ühisavaldus üsna poliitiline ja pigem huvigruppide lobitöö kui tõeline mure Eesti majanduse halvamise üle. „Ma olen hämmingus, et kui ma ettevõtjatega konkreetselt räägin, siis mitte ükski neist ei too välja kindlat maksu, mis majandust halvaks, sest targad inimesed saavad aru, et ükski neist ei tee seda,“ ütles ta. „Valitsusele on etteheidetud heitlikust ja selle üle ma imestan,“ lisas Palo. Nimelt räägiti tema sõnul valitsusele aastaid, et nad oleksid paindlikumad ja prooviksin erinevaid lähenemisesse, ent nüüd kui valitsus ongi paindlikum olnud, on seda neile ette heidetud. „Ma tahaks kuulda kedagi, kes ütleks, et need maksumuudatused halvavad Eestit. See oleks huvitav debatt,“ ütles ta.

Loe pikemalt Äripäevast

Autor: Äripäev.ee

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077