Autor: Tööstusuudised.ee • 17. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Algas Valdmäe Tööstuspargi ehitus

Valdmäe Tööstuspark
Foto: Harju KEK
Harju KEK AS alustas Tänassilma piirkonnas asuva Valdmäe Tööstuspargi ehitustöödega. Tänavu investeeritakse tööstusparki 2,7 miljonit eurot.

Vahetult suure potentsiaaliga Pärnu mnt äärde arendatav tööstuspark asub 3,25 hektari suurusel alal, kus maksimaalne hoonestus brutopinna näol on planeeringu järgi 30 600 m2. Rajatavatesse hoonetesse tulevad nii lao- kui tootmispinnad, samuti kaubanduspinda, teatas ettevõte.  

Harju KEK on alustanud kommunikatsiooni trasside ja siseteede ehitusega ning paralleelselt projekteeritakse kahte ärihoonet pindalaga 3500 m2. Esimene hoone valmib juba käesoleva aasta lõpus. Esimeses etapis rajatakse kaks ärihoonet, millest 50% ulatuses on tänaseks üürikokkulepped saavutatud. See aasta investeeritakse tööstuspargi arendusse ca 2,7 miljonit eurot.

Arvestades piirkonna eripära ning suurt nõudlust uute üüripindade osas, on hooned suunatud peamiselt kergtootmise ning jae- ja hulgikaubandusega tegelevatele ettevõtetele. Valdmäe tööstuspargi lähiümbrus on väljakujunenud tööstuspiirkond, mis on koduks väga paljudele rahvusvaheliselt edukatele ettevõtetele.

Harju KEK on äri- ja tööstuskinnisvara arendaja Eestis. Ettevõtte omanduses on ligi 100 hektarit äri- ja tootmismaad ning kokku üle 60 000 m2 väljaüüritud pinda. Harju KEK AS omab 31,4% osalust börsiettevõttes Harju Elekter ning 27,1% osalust ettevõttes EKE Invest AS.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077