• 28.02.17, 09:48
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Ekspordi ja impordi hinnaindeksid tõusid

Ekspordihinnaindeksi muutus oli 2017. aasta jaanuaris võrreldes 2016. aasta jaanuariga 5,5%, impordihinnaindeks muutus vastavalt 5,7%, teatas statistikaamet.
Balcase puidutööstuses Vaidas
  • Balcase puidutööstuses Vaidas Foto: Raul Mee
Ekspordihinnaindeksi muutus oli 2017. aasta jaanuaris võrreldes 2016. aasta detsembriga 0,6% ja võrreldes 2016. aasta jaanuariga 5,5%. Eelmise kuuga võrreldes tõusis jaanuaris keskmisest enam mootorsõidukite osade ja lisaseadmete, puidu ja puittoodete ning naftasaaduste hind, samas langes elektriseadmete ja ehitusmaterjalide hind.
Ekspordihinnaindeks
Create line charts
Impordihinnaindeksi muutus oli 2017. aasta jaanuaris võrreldes 2016. aasta detsembriga 1,3% ja võrreldes 2016. aasta jaanuariga 5,7%. Eelmise kuuga võrreldes tõusis jaanuaris keskmisest enam naftasaaduste, põllumajandustoodete ja keemiatoodete hind ning langes elektrienergia, ehitusmaterjalide, jalatsite ja nahktoodete hind.
Impordihinnaindeks
Create line charts

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 23.10.24, 21:54
Millega arvestada talviste tööriiete valikul?
Spetsiaalne talvine tööriietus on hädavajalik, et külmas ja karmides ilmastikutingimustes töötades oleks soe, mugav ja ohutu. Talveriietuse konkreetne tüüp sõltub töö iseloomust, ohutusnõuetest ja ilmastikutingimustest. Grolls tööriiete ja isikukaitsevahendite kaupluste juhataja Martin Lokk annab ülevaate olulistest punktidest, mida peaks arvesse võtma talviste tööriiete valimisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele